Bozoğlak İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://bozoglakilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Bozoğlak Köyü Patnos/AĞRI
VİZYON : BİZ, Öğrencilerimizin yaşlarına ve Kabiliyetlerine İhtiyaçlarına uygun olan Bilimsel ve Teknolojik Gelişmeleri kazanmalarını, İnsan Haklarına Saygılı, Milli Değerlere bağlı, İlkeli, topluma uyumlu, kendi ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü yeteneklerini elde etmiş BİREYLER YETİŞTİRMEK istiyoruz
MİSYON : BİZ, Öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda Türkiye Cumhuriyetinin Temel İlkelerine Bağlı, Etik değerleri benimsemiş, İlgi, yetenek ve kabiliyetleri doğrultusunda yönlendirilmiş, Aydın fikirli, kendine güvenen, paylaşmasını bilen sorumluluk duygusu gelişmiş üretken bireyler yetiştirmek için 21. YÜZYILDA BENDE VARIM! Ülküsünde, Hedefleri olan rekabetçi GENÇLİK YETİŞTİRMEK için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 Ders Başlama 14:30 Ders Bitiş
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Öğretmen Servisi vardır. Öğretmenler hergün gidiş-geliş yapmaktadırlar.
Yerleşim Yeri : Bozoğlak Köyü 1656 nüfusa sahip bir köydür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe merkezine 12 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :